Jobba hos oss


Som Servicetekniker/Uthyrare hos oss arbetar Du med service och reparation av våra byggmaskiner, liftar och ställningar. Det kan innebära att Du både hjälper kund via telefon, på depån eller ute på arbetsplats. Du ansvarar för att maskinparken är kontrollerad, rengjord och i funktionsdugligt skick till nästa uthyrning. För externa reparationer finns servicebilar att tillgå, vilket ger möjlighet till service ute på fältet hos kund. Du arbetar hela tiden med kunden i fokus och det gäller att hitta flexibla och prisvärda lösningar.

Som Depåchef hos oss arbetar Du självständigt med att ansvara för driften och resultatet för depån. Du har stora möjligheter att påverka Ditt eget arbete och därigenom depåns framtida utveckling. Du arbetar direkt under VD, och det är korta beslutsvägar i företaget. God insyn och påverkan i företagets helhet ges, då en modern företagspolicy råder. I rollen ingår även personalansvar.

Som Administratör hos oss arbetar Du med löpande bokföring gällande kund- och leverantörreskontra, samt övriga förekommande administrativa uppgifter. Då företaget har central administration sker fakturering ut till kund var 14:e dag.

Ständigt förs en vidareutveckling av företaget, där nyrekrytering av kompetenta medarbetare efterfrågas. För att se vilka tjänster som är lediga för tillfället, klicka på länken Lediga tjänster upp till vänster.

Kontaktperson: Anna Tholmark, VD

   
Tholmarks Uthyrning AB
Gillbergagatan 37
SE-582 73 Linköping
 
Växel:  +46 (0)13 31 99 90
Direkt: +46 (0)13 327 23 95
Mobil:  +46 (0)70 931 55 00
Fax: +46 (0)13 56 75
E-post:   anna.tholmarks@tholmarks.se
Hemsida:  www.tholmarks.se