16 dec 2011

Ny Depåchef Norrköping

Till våra kunder - Ny medarbetare på Tholmarks Uthyrning AB!

Vi vill med detta brev informera Er om att Anders Marcus tillträtt tjänsten som depåchef i Norrköping, och passar samtidigt på att hälsa Anders välkommen till oss! Vi befinner oss just nu i ett mycket expansivt skede där vi utvecklar och optimerar vår verksamhet. Kraftfulla satsningar görs både vad gäller investeringar på maskiner, marknadsbearbetning, personal och lokaler.

För Dig som kund, skall det vara smidigt, enkelt och prisvärt att hyra. Servicegraden på våra tjänster tillsammans med ett professionellt bemötande skall motsvara Dina förväntningar. Vi ser fram emot en fortsatt bra dialog och ett fortsatt bra samarbete!

Med vänlig hälsning

Anna Tholmark, VD
Några ord om mig... ... ...

Hej på Er!

Jag kommer närmast från Heab Byggställningar där jag jobbat med flera olika roller de senaste åren. Det senaste var försäljningschef på projekt- och industri.

Jag har jobbat i byggbranschen sedan 1986, både som egen företagare med presenningar och som tältmontör på Jonsereds. Jag är en social person som bygger mycket i mitt yrkesliv på relationer, så Ni kommer garanterat att se mig ute på arbetsplatserna framöver. I övrigt så ligger idrott mig varmt om hjärtat, och kanske framförallt basket då jag spelade många år i Dolphins. Fotboll och golf är andra saker som intresserar mig lite extra.

Nu går jag vidare till uthyrningsbranschen, vilket känns som en spännande utmaning. Tholmarks Uthyrning AB ligger i framkant med produkter, teknik och tänker hela tiden framåt för att möta kommande krav från kunderna. Det känns riktigt kul att komma in i detta expansiva skede, och jag ser verkligen fram emot att möta kunderna med alla de produkter och tjänster som Tholmarks kan erbjuda Er som kund.

Tillsammans med personalen så vill jag se till att vi blir ännu bättre som leverantör till Er, där vi är den som Ni vänder Er till för rätt lösningar på Ert behov. Har ni en stund så är Ni alltid välkomna in för en fika och titta på våra maskiner, exempelvis våra Ultrabommar - liftar, vad säga om en JLG 1350 som når hela 43 meter upp i luften? Vi hörs!

Med vänlig hälsning

Anders Marcus, Depåchef Norrköping